Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

duminică, 29 mai 2011

Margareta Paslaru a fost invitata la "Maraton de duminica" emisiunea realizatorului Alexandru Sasu

Margareta Paslaru invitata la Maraton de duminica
Duminica Floriilor (17 aprilie 2011) a adus admiratorilor o mare bucurie: Margareta Paslaru a fost invitata pentru doua ore si jumatate, in direct, in studioul emisiunii “Maraton de duminica” (Radio Romania Actualitati). Realizatorul Alexandru Rusu si-a felicitat invitata cu ocazia onomasticii iar distinsa artista a multumit felicitandu-i la randul ei pe ascultatorii si pe colegii sarbatoriti in aceasta zi.

Redactorul muzical Stefan Naftanaila a pregatit si difuzat cateva dintre cele mai cunoscute si solicitate melodii ale Margaretei Paslaru:

- Fii voluntar – muzica si text Margareta Paslaru

- Nu vreau sa moara florile de mar – muzica Margareta Paslaru, versuri Agatha Grigorescu Bacovia

- Chemarea Marii - muzica George Grigoriu, text Mircea Block

- Era o fantana- muzica Margareta Paslaru ; versuri Elena Farago

- Acesta e cantecul meu – muzica Charles Chaplin ; text Margareta Paslaru

- Daca ai ghici – muzica si text Margareta Paslaru

- Timpul – muzica si text Margareta Paslaru

- Alergatori de cursa lunga – muzica si text Margareta Paslaru

Marea artista a vorbit despre Anul European al Voluntariatului 2011, despre desemnarea sa ca Ambasador pentru Romania de catre Reprezentanta Comisiei Europene, despre jingle-ul pe care l-a compus cu acest prilej, “Fii voluntar”.

Si-a amintit de colaboratorii cu care a lucrat de-a lungul celor peste 50 de ani de cariera (compozitori, textieri, regizori), de colegi, de felul in care se produceau emisiunile radio si tv.


A raspuns intrebarilor ascultatorilor intrati in direct prin telefon, a primit mesaje emotionante prin SMS sau “messenger” si, la final, a ales sa o premieze pe expeditoarea celui mai frumos mesaj oferindu-i o dedicatie pe CD-ul de autor “Margareta, 50 de ani de la primul disc – Lasa-mi toamna, pomii verzi”.

Sursa: Legenda si Mit
*

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog