Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

duminică, 22 mai 2011

Compozitia Margaretei Paslaru este tema campaniei "Europa, casa noastra"

Tema "Fii voluntar" a fost cantata de Margareta Paslaru - Ambasador al Anului European al Voluntariatului 2011 in Romania - in cadrul spectacolului dedicat Zilei Europei. Artista, autoarea muzicii si a textului, a urcat pe scena impreuna cu reprezentantii Scolii 45 -Titu Maiorescu din Bucuresti - grupul coral condus de profesoara Gabriela Botan.
Domnul Niculae Idu, Iulia Deutsch, Petre Dumitru, Rosemaria Schwarzinger si Dr.Michael Schwarzinger Ambasadorul Republicii Austria la Bucuresti au felicitat-o pe Margareta Paslaru si pe elevi pentru momentul artistic.

La acest link puteti accesa "Fii Voluntar!"
http://www.europacasanoastra.ro
-----------------------------------------------
De la: Grupul de lucru pentru Anul European al Voluntariatului 2011 în România
Ref: Calitatea dvs. de Ambasador al Anului European al Voluntariatului 2011 în România


Stimată Doamnă Margareta Pâslaru,

Vă mulţumim că aţi acceptat calitatea de Ambasador al Anului European al Voluntariatului în România! Suntem siguri că împreună vom reuşi să aducem mesajul acestui an mai aproape de cât mai mulţi români!
Pentru promovarea sprijinului dvs. pe pagina web a AEV 2011, vă invităm să ne transmiteţi cât mai curând următoarele:
o fotografie
o descriere a activităţilor dvs. de voluntariat
un citat adresat voluntarilor din România şi/sau celor care doresc să devină voluntari

Vă mulţumim!

Cu consideraţie,
Carmen Marcu
Membru al Grupului de lucru AEV 2011
**

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog