Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

luni, 30 mai 2011

Corul Allegretto si Margareta Paslaru - alimente pentru Ziua Copilului

CRUCEA ROSIE a lansat "Banca de alimente pentru copii" (fragment)

Societatea Naţională de Crucea Roşie din România împreună cu hypermarketul Real, Televiziunea Română şi Filiala de Cruce Roşie sector 6 Bucureşti a organizat, sâmbătă, evenimentul "Banca de alimente pentru copii", cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului(...)

Corul Allegretto şi Margareta Pâslaru au încheiat evenimentul cu un minispectacol.

Pe 1 Iunie va fi organizată, ca în fiecare an, o distribuţie de jucării şi dulciuri la Spitalul pentru Copii ''Grigore Alexandrescu'', care se va face cu sprijinul cunoscutei soliste Margareta Pâslaru.

Crucea Roşie Română a lansat proiectul "Banca de alimente" pe 26 septembrie 2009, ca o soluţie imediată de ajutorare a persoanelor fără venituri sau cu venituri foarte mici.

Cu sprijinul populaţiei, care a răspuns pozitiv la apelul lansat de Crucea Roşie Română, în cele 19 luni de funcţionare au fost colectate 251.739 de kilograme de alimente greu perisabile, dintre care 249.233 de kilograme de alimente au fost distribuite către beneficiari din întreaga ţară, iar 2.506 kilograme de alimente către comunităţile afectate de inundaţii.

Până în prezent, prin "Banca de alimente" au primit sprijin 37.989 de familii, dintre care 18.895 au primit pachete conţinând făină, ulei, zahăr, paste făinoase, conserve de carne sau peşte, conserve de legume, biscuiţi şi alte produse şi 19.094 de familii au primit bonuri de masă în valoare de 50 de lei fiecare.

În acest proiect, s-au implicat, la nivelul întregii ţări, 11.167 de voluntari, care au efectuat 90.050 de ore de voluntariat. AGERPRES

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog