Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

marți, 31 mai 2011

Margareta, invitata la Colegiul National Gheorghe Lazar, unde a fost eleva :)


Elevii clasei a XI-a A de la Colegiul National Gheorghe Lazar, s-au intalnit cu Margareta Paslaru,

Sursa: Amos News - 31. 05. 2011
MARGARETA PASLARU A FOST INVITATA LA COLEGIUL NATIONAL "GHEORGHE LAZAR" DIN BUCURESTI
(fragment)
Reprezentanta Comisiei Europene(RCE) in Romania si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) a lansat pe 28 februarie 2011, campania de informare comunicare "Europa, casa noastra".
Ambasadorul pentru Romania al 'Anului European al Voluntariatului", Margareta Paslaru, a vizitat, luni 30 mai, Colegiul National "Gheorghe Lazar" din Bucuresti, in cadrul campaniei de informare " Europa, casa noastra"
Cea care a urmat cursurile acestui liceu cu cinci decenii in urma a fost primita de circa 90 de elevi. Alaturi de invitatul special s-au aflat Petre Dimitru, ofiter de comunicare din partea RCE Ssi Bogdan Munteanu, reprezentantul Chelgate, care a sustinut o prezentare cu tema "2011 - Anul european al Voluntariatului"
Dupa familiarizarea participantilor cu aceasta tematica, in linii generale, Margareta Paslaru le-a povestit participantilor despre importanta voluntariatului pentru cei care beneficiaza de activitatea vpluntarilor si pentru voluntarii insisi.
Invitatul special le-a facut oferte concrete de implicare in astfel de activitati elevilor prezenti, precum citirea de povesti pentru copiii din spitale si sa contribuie la programul "Banca de alimente" al Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania.
La finalul intalnirii a fost prezentat, in aplauzele publicului, jingle-ul campaniei de informare ("Fii voluntar!).
Margareta Paslaru, Ambasador pentru Romania al "Anului European al Voluntariatului" se implica activ in numeroase proiecte de rezonanta europeana care includ atat activitati de voluntariat cat si de comunicare pe subiecte europene. 9...)
Chelgate este o companie britanica de relatii publice, afaceri publice si consultanta, infiintata in anul 1988, Chelgate are sediul central la Londra, birouri la Bucuresti si Bruxelles si o retea de asociati in intreaga lume.(...)
*

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog