Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

vineri, 6 mai 2011

Margareta si elevii Scolii Titu Maiorescu se pregatesc pentru Ziua Europei


Elevii Scolii Nr 45 din Bucuresti repeta impreuna cu
profesoara de muzica Gabriela Botan, "Fii Voluntar!"
tema campaniei Europa, Casa noastra.

Acest jingle compus de Margareta Paslaru in calitate de Ambasador al Anului European al Voluntariatului 2011 in Romania, va fi interpretat si in programul "Ziua Europei" organizat de Chelgate pentru Reprezentanta Comisiei Europene.


Tema Fii Voluntar - Be a volunteer! poate fi accesata pe Facebook, Trilulilu, You Tube, si la acest link

Va astept pe Facebook
unde va rog sa-mi comunicati daca ati ghicit in ce banca... stateam :):)Cu emotie am pasit pe culoarele scolii in care am invatat A B C-ul... sub indrumarea doamnei invatatoare, Jercan.
Dansa mi-a pus creta in mana si m-a scos la tabla.


Nu mi-as fi imaginat ca voi reveni la aceeasi scoala dupa mai bine de jumatate de secol...pentru a sustine muzica, incurajand noi talente.
*Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog