Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

duminică, 8 mai 2011

Margareta Paslaru prezinta pe... Remus Carteleanu

Va invit sa ascultati un fragment din emisiunea 'Radioul de sambata seara' realizata de Pompilius Onofrei,
rubrica permanenta "Margareta prezinta pe...".

Multumiri realizatorului TVR Doru Ionescu prin intermediul caruia am aflat despre un grup de tineri extraordinari, unii din trupa "The Marker" aplaudati si la Festivalul International Cerbul de Aur, muzicieni de viitor pe care i-am admirat in cadrul emisiunii "Timpul ghitarelor".

Felicitari domnului Teodorescu Constantin - Teo - sufletul conceptului "Mozart Rocks". Sub bagheta maestrului Tiberiu Soare, membrii prestigioasei Orchestre a Filarmonicii "George Enescu", alături de artiştii care au inventat "Mozart ROCKS", au încântat din nou iubitorii de muzică la Sala Palatului, in 2010. Lucrari celebre ale compozitorilor J.S. Bach, W.A. Mozart, J.Offenbach, L.W.Beethoven, G.Rossini, Led Zeppelin, Carl Orff, Saint-Saenz, au fost interpretate in stil propriu de acesti tineri:
Calin Grigoriu, Remus Carteleanu, Claudiu Ursache, Adrian Ciuplea, Cezar Popescu, Cosmin Lupu, Florin Demea si altii despre care veti mai auzi si in emisiunea Radioul de sambata seara :):)

*

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog