Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

duminică, 22 mai 2011

Intalnire cu Margareta la "Banca de Alimente pentru copii"

Margareta Paslaru este invitata sa sustina programul Crucii Rosii "Banca de alimente" sa atraga atentia publicului larg asupra faptului ca in Romania cei mai afectati din cauza scumpirii alimentelor sunt copiii si tineri in varsta de pana la 25 ani, in special tinerii proveniti din centrele de plasament.
In program este inclusa si compozitia Margaretei Paslaru - muzica si text - "Our Day, Children's Day" ce va fi interpretata de autoare, si de grupul Allegretto condus de doamna Adriana Codreanu.

Banca de alimente pentru copii, eveniment ce va fi derulat cu ocazia zilei 1 Iunie
va avea loc sambata 28 Mai la orele 13:00 la
Hipermarketul Real si Galeria AFI
Filiala de Cruce Rosie sector 6

*

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog