Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

sâmbătă, 21 mai 2011

Margareta Paslaru este invitata in spectacolul sarbatoresc "Ziua Europei"

Sursa: baneasashoppingcity.ro / 18.05.2011
http://www.baneasashoppingcity.ro/index.php/ro/evenimente/item/2265_ziua-europei

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania va invita sa participati la un eveniment prilejuit de sarbatorirea Zilei Europei.
Evenimentul va avea loc duminica, 22 mai, intre orele 11.00 si 18.00, la Baneasa Shopping City.
Deschiderea oficiala a evenimentului va fi facuta de Excelenta Sa domnul Nicolae Idu, seful Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, alaturi de Excelenta Sa domnul Michael Schwarzinger, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Austriei in Romania si domnul Mircea Vasilescu, redactor sef la Dilema Veche, desemnat Jurnalistul European al Anului in 2010.
In cadrul spectacolului, care porneste de la mottoul “Unitate prin Diversitate”, artisti consacrati precum Margareta Paslaru, Truverii, Klasikvm Ensemble, dar si tineri care se pregatesc pentru o cariera artistica vor oferi momente de muzica clasica si contemporana, dansuri clasice si traditionale din spatiul european, spectacole de balet si street dance, piese de teatru, ateliere de arta, activitati creative, expozitii foto si creatii vestimantare din materiale reciclabile.
Va asteptam duminica, la Baneasa Shopping City sa sarbatorim impreuna Ziua Europei!

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog