Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

miercuri, 18 mai 2011

Invitata in deschiderea concertului Matei Bucur Mihaescu

Matei Bucur Mihaescu in Stagiunea CAMMERATA

Matei Bucur Mihaescu, tanarul pianist, compozitor si dirijor in varsta de numai 16 ani, va sustine vineri, 20 mai 2011, incepand cu ora 19.00, in foaierul Teatrului National de Opereta -Ion Dacian-, cel de-al doilea concert din cadrul Stagiunii CAMMERATA, organizata de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei in parteneriat cu Teatrul Nationalde Opereta -Ion Dacian.
Evenimentul va beneficia de prezenta unui invitat de seama, in persoana doamnei Margareta Paslaru, care va vorbi in deschiderea concertului despre talentul exceptional si performantele acestui tanar.
Sursa: eInformatii.ro
*

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog