Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

joi, 2 iunie 2011

Margareta Paslaru si Allegretto 1 Iunie Ziua Internationala a Copilului 2011
http://www.novanews.ro/stire/margareta-paslaru-sustine-proiectul-banca-de-alimente-pentru-copiiMARGARETA PASLARU SUSTINE PROIECTUL "BANCA DE ALIMENTE PENTRU COPII"
Societatea Naţională de Cruce Roşie din România împreună cu hypermarketul Real, Televiziunea Română şi Filiala de Cruce Roşie sector 6 Bucureşti a organizat, sâmbătă, evenimentul Banca de alimente pentru copii, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului. Clienţii prezenţi în hypermarketul Real Afi Palace Cotroceni au achiziţionat şi au donat alimente greu perisabile pentru proiectul "Banca de alimente pentru copii".

Margareta Pâslaru, voluntar de onoare al Crucii Roşii Române, a donat drepturile de autor pentru CD-urile vândute în această zi în magazinul Crucii Roşii Române. Ea a declarat pentru Agerpres că "fiecare CD a fost dedicat din 1993 către radio, UNICEF, campaniei "Artişti pentru artişti" şi către Crucea Roşie Română.

"Am avut o colaborare foarte frumoasă cu Organizaţia Crucea Roşie Română şi mi-a făcut plăcere să particip la distribuirea de alimente la locuinţele beneficiarilor. Eu susţin mişcarea de voluntariat", a spus cunoscuta cântăreaţă.

La rândul său, vicepreşedintele Crucii Roşii Române Alexandru Bănică a afirmat că proiectul vine în sprijinul familiilor sărace cu mulţi copii.

"Această acţiune este dedicată în special copiilor pentru că din statistici reiese că aceştia suferă cel mai mult de foame", a subliniat vicepreşedintele Crucii Roşii Române.

La rândul său, Claudiu Gănţoiu, vicepreşedinte al Crucii Roşii Române, a făcut referire la faptul că la nivelul fiecărei filiale se întocmesc liste cu familiile defavorizate şi apoi sunt sprijinite de organizaţie.

El a mai menţionat că acest eveniment - "Banca de alimente pentru copii" - vine în sprijinul copiilor instituţionalizaţi şi al familiilor cu mulţi copii şi venituri reduse.

Actriţa Maria Buză a spus că orice eveniment care vizează copiii trebuie să fie susţinut de orice persoană.

"E nevoie să susţinem Crucea Roşie, iar, în preajma unor evenimente aniversare cum este Ziua Copilului, este cu atât mai important să ne gândim la cei defavorizaţi pentru că orice acţiune care vine în sprijinul lor este binevenită", a subliniat actriţa.

Daniel Iordăchioaie a apreciat că persoanele publice care pot fi formatori de opinie trebuie să sprijine aceste activităţi care ajută pe ceilalţi oameni şi pentru faptul că, prin exemplul lor, persoanele publice pot să-i împingă de la spate pe cei ce nu au în vedere acest lucru.

Corul Allegretto şi Margareta Pâslaru au încheiat evenimentul cu un minispectacol.


http://www.novanews.ro/stire/margareta-paslaru-sustine-proiectul-banca-de-alimente-pentru-copii

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog