Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

vineri, 29 iulie 2011

Margareta Paslaru invitata la "matinal de weekend" cu Gabriel Basarabescu

Sâmbătă, 30 iulie, Gabriel Basarabescu o are ca invitată pe artista Margareta Pâslaru, alături de care va depăna amintiri legate de debutul în cariera muzicală, de compozitori, cântăreţi, artişti români şi străini pe care i-a cunoscut şi cu care a lucrat.

Margareta Pâslaru va vorbi despre întreaga ei carieră, despre compoziţiile proprii, despre concertele din ţară şi din străinătate, despre festivaluri, premii şi trofee pe care le-a obţinut de-a lungul vremii.

Ascultătorii îi pot trimite SMS-uri pe care le va putea citi şi la care va putea răspunde în direct, iar întreaga conversaţie va fi ilustrată cu piese muzicale înregistrate de artistă de la debut şi până în prezent.


Nu pierdeţi o ediţie de colecţie cu una dintre marile personalităţi ale muzicii româneşti.


W
*

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog