Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

sâmbătă, 9 iulie 2011

Margareta, invitata emisiunii "Radioul de sambata seara" 9 Iulie 2011

Margareta Paslaru a fost invitata in studioul emisiunii "Radioul de sambata seara"
unde a fost intervievata de Pompilius Onofrei si Anca Romeci.

Cu acest prilej s-a difuzat slagarul Bensonhurst Bluesby - Oscar Benton - text in limba romana de Aurel Felea “Spuneam ca nu-mi pasa”(bui, bui, bui..) apoi “Tango Toledo” semnata de Ovidiu Lipan Tandarica pe textul Margaretei Paslaru, -piesa castigatoare la Top Romanesc - si doua compozitii ale interpretei sarbatorite la 9 Iulie :
“ Diamant fermecat” - Text Eugen Rotaru - premiata in 1981 la concursul de creatie Slagare in devenire ; "Era o fantana" pe versurile poetei Elena Farago. Ambele compozitii proprii figureaza pe CD-ul de autor "Margareta 50 de ani de la primul disc". Cei care au urmarit emisiunea pe internet au putut observa in studio florile daruite artistei cu ocazia zilei sale de nastere .

*
*

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog