Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

joi, 7 iulie 2011

Fundatia Dan Voiculescu organizeaza concurs de interpretare Dan Spataru


8 iulie 2011 - Concursul de interpretare muzicala pentru copii “Dan Spataru” a inceput cu un moment foarte emotionant: participanti, invitati sau simpli spectatori, toti i-au cantat Margaretei Paslaru “Multi ani traiasca” pentru ca a doua zi, 9 iulie, era aniversarea marei artiste. Au aplaudat-o in picioare, i-au oferit buchete de flori, au facut fotografii.
Apoi, juriul prezidat de Margareta Paslaru a ascultat cu atentie evolutia fiecarui copil iar la final a decis: Premiul I a fost obtinut de Doru Ciutacu, cel care a interpretat slagarul “Tu, eu si-o umbrela” iar Trofeul “Dan Spataru” a ajuns la Eusebiu Gafita pentru interpretarea celebrei “Tarancuta, tarancuta”. Castigatorul Trofeului a primit un premiu suplimentar din partea Margaretei Paslaru – un DVD cu filmul “Veronica”.

==========================================================

Concurs muzical pentru copii dedicat lui Dan Spătaru

Published By toprom On July 4th 2011. Under Festivaluri de muzica românească Tags: dan spataru, margareta paslaru

Copiii cu vârste între 8 şi 18 ani care sutn talentaţi la muzică se pot înscrie la un concurs muzical dedicat unui dintre cei mai populari interpeţi de muzică uşoară Dan Spătaru. Concursul de interpretare muzicală “Dan Spătaru” face parte din programul activităţilor de vară pentru copii din Gradina Valorilor Româneşti, activitate iniţiatăn de Fundaţia “Dan Voiculescu”.

Cei care doresc să participe, se pot înscrie până miercuri, 6 iulie, la inscrieri@fundatiadanvoiculescu.ro
sau la numărul de telefon 031/425.58.82, cu următoarele informaţii: nume, vârsta, localitatea, numărul de telefon şi piesa pe care doresc să o interpreteze. În concurs vor intra numai piese din repertoriul interpretului Dan Spătaru.

Preşedintele juriului va fi Margareta Pâslaru.

Participarea la concurs este liberă. Grădina Valorilor Româneşti este un ansamblu statuar, amenajat de Fundaţia Dan Voiculescu, în care sunt organizate zilnic, pe toată durata
verii, activităţi cultural-educative pentru copii şi tineri. Gradina Valorilor Româneşti este amplasată în Parcul Tineretului din sectorul 4, Bucuresti (intrarea se face prin str. Pridvorului, din Calea Văcăreşti). Accesul la toate activităţile este gratuit. Programul complet al activitatilor poate fi consultat pe www.fundatiadanvoiculescu.ro.

w

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog