Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

miercuri, 30 martie 2011

Omul Zilei: Margareta Paslaru - 29 Martie 2011


Foto: Dan Marinescu / Jurnalul Naţional
Margareta Pâslaru îşi oferă ajutorul în cadrul Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti”, iniţiată de UNITER. Astfel, ieri seară, în foaierul Sălii Mari a Teatrului Naţional din Bucureşti, artista a oferit autografe pentru CD-ul „50 de ani de la primul disc”, fondurile obţinute din vânzarea acestui album urmând să fie cedate în beneficiul artiştilor aflaţi în nevoie. „Nu puteam să nu fiu aproape de actori. Am avut şansa de a juca împreună cu unii dintre ei în teatru şi filme. Voi lua parte la Campania «Artiştii pentru artişti» ori de câte ori va fi necesar. În tinereţe ne străduim să ne facem un nume. La maturitate trebuie să folosim numele spre binele altora”, mărturiseşte Margareta Pâslaru.

În cadrul campaniei au avut loc spectacole la Teatrul de Comedie, Teatrul German de Stat din Timişoara, Teatrul de Nord Satu Mare, Teatrul Naţional de Operetă, Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani, Teatrul pentru copii „Arlechino” din Braşov, Teatrul „Ariel” din Târgu-Mureş, Teatrul Naţional din Craiova, Teatrul Mic şi Opera Naţională din Bucureşti. Banii obţinuţi din vânzarea biletelor pentru respectivele spectacole vor fi donaţi pentru Fondul de Solida ritate Teatrală.

Pentru consecvenţa cu care îşi ajută colegii de breaslă, Jurnalul Naţional o declară pe Margareta Pâslaru „Omul zilei”.

Foto: Dan Marinescu / Jurnalul Naţional
*

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog