Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

vineri, 18 martie 2011

Margareta Paslaru si Stefan Banica se implica in campania "Artisti pentru Artisti"

Luni, 28 martie, la sala mare a Teatrului National Bucuresti, in cadrul Campaniei Nationale “Artistii pentru artisti”, iubitorii de muzica si teatru sunt invitati sa participe la doua momente ce vor marca, in acest an, momentul caritabil al Campaniei.

La ora 19.00, in foaierul salii mari, Margareta Paslaru va fi prezenta pentru o sesiune de autografe pentru cd-ul “50 de ani de la primul disc” (sesiunea de autografe va continua si in pauza spectacolului).

La ora 19.30, in sala mare, are loc reprezentatia cu spectacolul “Descult in parc” de Neil Simon, cu: Stefan Banica, Oana Ioachim, George Mihaita, Ileana Cernat si Bogdan Tudor; regia: Stefan Banica

Lansat in toamna anului trecut, cd-ul, editat de Electrecord si intitulat “50 de ani de la primul disc / „Lasa-mi toamna, pomii verzi”, cuprinde 24 dintre cele mai indragite compozitii proprii (“Timpul”, “Diamant fermecat”, ”Daca ai ghici”, “Romanta soarelui” (vagabondul zilei) “Bunicii mei”, “Pasarile nu mor niciodata”, “Flacari”, “Pasiunea”, “Alergatori de cursa lunga”, sau rugaciunea “Tatal nostru”), alaturi de alte 12, in potpuriu, precum si noile sale creatii – “Era o fantana”, “Tigara”, “Fericirea mult visata” si altele.

Inca de la momentul lansarii cd ului, Margareta Paslaru a anuntat ca isi cedeaza drepturile ce i se cuvin din vanzarea discului catre Campania “Artistii pentru artisti”, continuand, astfel, seria actiunilor sale de ajutorare prin muzica.

“Nu puteam sa nu fiu aproape de actori. Am avut sansa de a juca impreuna cu unii dintre ei in teatru si filme; acum, ei ne privesc de Sus… Voi lua parte la Campania “Artistii pentru artisti” ori de cate ori va fi necesar.”, a declarat Margareta Paslaru.

Biletele se gasesc la: Teatrul National Bucuresti, Teatrul de Opereta “Ion Dacian”, Teatrul Nottara, Magazinul Muzica, Sala Palatului si de pe site-urile: www.biletedelatati.ro, www.bilete.ro si www.blt.ro.

Comunicat Uniter, extras din foto Lucian Nastase


SURSA :
http://www.4arte.ro/2011/03/18/18774-margareta-paslaru-si-stefan-banica-se-implica-in-campania-artistii-pentru-artisti/

*

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog