Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

vineri, 11 martie 2011

Invitata la Radio Romania Actualitati


Pompilius Onofrei, realizatorul emisiunii "Radioul de sambata seara" ne-a invitat in studio, vom discuta cu participantii la serata muzicala din cadrul Centrului Cultural American, despre importanta schimburilor artistice, diversificarea mijloacelor de exprimare, sansa oferita tinerilor de a comunica prin muzica. Personal, ma bucur de cate ori le pot deschide o alta usa, in afara rubricii "Margareta prezinta pe...".

Urmarind la TVR Cultural seria emisiunilor realizate de Doru Ionescu "Timpul ghitarelor", ieri noapte i-am revazut pe tinerii instrumentisti Calin Grigoriu - invitat anul trecut la rubrica mentionata mai sus - apoi Claudiu Ursache si Remus Ardeleanu pe care dorim sa-i aducem si la microfonul Radioului de sambata seara :):)


*

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog