Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

miercuri, 16 martie 2011

UNITER Campania Artisti pentru Artisti 2011Initiata si organizata din anul 2002, Campania Nationala „Artistii pentru artisti” este un stimulator al solidaritatii de breasla, un resort financiar pentru artistii varstnici cu probleme de sanatate si un semnal pentru public si autoritati in legatura cu situatia acestora si demnitatea lor.

(…) În fiecare an aproape toate instituţiile teatrale din România participă la Campanie prin programarea unui spectacol din repertoriul propriu în preajma zilei de 27 martie, Ziua Mondială a Teatrului.

(…) Artistii care au facut donatii financiare in contul Campaniei sunt: Ion Caramitru, Victor Rebengiuc, Irina Petrescu, Dragos Buhagiar, Margareta Paslaru.

Partenerii constanţi ai Campaniei sunt Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional şi Fundaţia Raţiu din Marea Britanie.

Sursa: The Epoch Times/10.03.2011/http://www.epochtimes-romania.com/articles/2011/03/article_104320.html

http://www.amosnews.ro/Campania_Nationala_Artistii_pentru_artisti_-29-65412 Sursa: Jurnalul National /18.03.2011/ Oana-Maria Baltoc

Margareta Pâslaru, gest din suflet

Margareta Pâslaru continuă să-şi ofe re ajutorul în cadrul Campaniei N a ţio nale „Artiştii pentru artişti”. Astfel, luni, 28 martie, la Sala Mare a TNB, sunteţi invitaţi să participaţi la două evenimente ce vor marca momentul caritabil al campaniei. La ora 19:00, în foaierul sălii mari, Margareta Pâslaru va oferi autografe pentru CD-ul „50 de ani de la primul disc”, sesiune care va continua şi în pauza spectacolului, pentru ca de la 19:30, în Sala Mare, să aibă loc reprezentaţia spec ta colului „Desculţ în parc” de Neil Simon.

Încă de la momentul lansării CD-ului, Margareta Pâslaru a anunţat că îşi cedează drepturile din vânzarea discului către Campania „Artiştii pentru artişti”. „Nu puteam să nu fiu aproa pe de actori. Am avut şansa de a juca împreună cu unii dintre ei în teatru şi filme; acum, ei ne privesc de Sus... Voi lua parte la Campania «Ar tiştii pentru artişti» ori de câte ori va fi necesar. În tinereţe ne străduim să ne facem un nume. La maturitate trebuie să folosim numele, spre binele altora”, mărturiseşte artista. Biletele se găsesc la TNB, Teatrul de Operetă „Ion Dacian”, Teatrul Nottara, Ma ga zinul Muzica, Sala Palatului şi pe www.biletedelatati.ro, www.bilete.ro şi www.blt.ro.

http://www.jurnalul.ro/timp-liber/arte/margareta-paslaru-gest-din-suflet-572130.html

*

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog