Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

luni, 14 martie 2011

Rubrica radiofonica "Margareta prezinta pe..." in spectacol la Centrul Cultural American

Diversitatea stilurilor muzicale prezentata de tineri precum Casandra Hausi (folclor), Luiza Zan (jazz), Lucia Dumitrescu (pop), Matei Bucur Mihaescu (pian clasic), Vladimir Catana (contratenor), Alin Vaduva (pop) si Violeta Stefanescu (pian), au incantat distinsa audienta la Centrul Cultural American.

Spectacolul sustinut in prezenta Ambasadorului Statelor Unite la Bucuresti, a sotiei sale, al corpulului diplomatic si a invitatilor, a fost prilejuit de sarbatorirea prieteniei romano-americane. Fiind invitata la acest eveniment inca de anul trecut, artista i-a recomandat cu generozitate pe tinerii de viitor, o parte din talentele pe care le sustine in emisiunea Radioul de sambata seara, realizata de Pompilius Onofrei .

Foto: Lucian Nastase

Invitata la Centrul Cultural American, Margareta Paslaru prezinta tineri muzicieni de viitor

Multifaceted artist Margareta Paslaru recently celebrated 50 years as a legendary singer/songwriter, movie star, theater actress and vocal interpreter of Romanian folklore.

Margareta Paslaru Spotlights "The promise of Youth" at the American Cultural Center

Matei Bucur Mihaescu - piano , Junior Ambassador of Romanian Culture

Casandra Hausi - folklore High Award, Maria Tanase Fest. Craiova 2009

Vladimir Catana - countertenor - VIP magazine gala Special Award 2010

Violeta Stefanescu - piano

Lucia Dumitrescu - pop vocalist - Mamaia Festival Award, 2007

Alin Nicusor Vaduva - pop vocalist - Second Prize, Mamaia Festival 2006

Luiza Zan - jazz vocalist - Second Prize Montreaux, 2004


Tinerii au fost apreciati in emisiunea "Radioul de sambata seara" semnata de Pompilius Onofrei, fiind invitati ai rubricii permanente "Margareta prezinta pe... "


*

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog