Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

vineri, 18 martie 2011

Vizita la Scoala pentru Deficienti de Vedere - programul "Voluntarii muzicii"


Vizita organizata de Chelgate cu sprijinul doamnei Alina Goaga, in cadrul Anului European al Voluntariatului in Romania, a fost o experienta emotionanta. Elevi ai claselor I - VIII si-au manifestat interesul, entuziasmul si dorinta de a participa la viitorul program "Voluntarii muzicii". Aproape 200 de elevi bat la uşile şcolii la fiecare început de an şi aşteaptă să-şi întâlnească colegii, fie la grădiniţă, fie la clasa specială pentru copii cu surdo-cecitate, fie la clasele de învăţământ primar sau gimnazial.
Vom afla detalii despre desfasurarea programului de la doamna directoare Felicia Lucaci si doamna Valeria Chiliment - director asistent, cat de curand.

*


Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog