Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

sâmbătă, 5 martie 2011

Urmatoarea vizita a avut loc la scoala "TITU MAIORESCU"


Cu emotie am pasit pe culoarele scolii in care am invatat A B C-ul... sub indrumarea doamnei invatatoare, Jercan.
Dansa mi-a pus creta in mana si m-a scos la tabla. Nu mi-as fi imaginat ca voi reveni la aceeasi scoala dupa mai bine de jumatate de secol...pentru a sustine noi talente, in calitate de Ambasador al Anului European al Voluntariatului 2011 in Romania.
Cu sprijinul profesoarei de muzica Gabriela Botan vom lansa proiectul pe care mi l-am dorit,"Voluntarii Muzicii" El va evolua in cadrul programului "Europa casa noastra" demarat de Reprezentanta Comisiei Europene si Chelgate.


M-ati recunoscut in randul de la perete :):) ?

*

Un comentariu:

Karina spunea...

http://karina-lumeanoastra.blogspot.com/2011/03/photobucket.html
Multumesc! {}

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog