Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

marți, 24 noiembrie 2015

Expozitia de afise Margareta Paslaru 'Lasa-mi toamna pomii verzi'

Sursa:bucurestifm.ro/ 24.11.2015/ autor Catalin.Duta
 
Evenimentele culturale ale zilei - fragment
EXPOZIŢII
La ora 14:00, în holul Palatului Suţu este vernisată expoziţia „Margareta Pâslaru – Lasă-mi, toamnă, pomii verzi/ Uite, ochii mei ţi-i dau”, ce aniversează 58 de ani de carieră artistică ai acestei muziciene printr-o serie de afişe de la cele mai interesante apariţii susţinute de ea, în ţară şi străinătate, dar şi ale unor filme care i-au marcat pe multiple planuri ascensiunea.

Bucuresti FM - Evenimentele culturale ale zilei de 24 nov. 2015 - "Expozitia Margareta Paslaru - Lasa-mi toamna, pomii verzi"


Imagini de la evenimentul anuntat si de Radio Bucuresti FM

W.

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog