Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

luni, 30 noiembrie 2015

Omul de azi - Margareta Paslaru

Omul de azi - Margareta Paslaru   Sursa:  eazi.ro / 26 noiembrie 2015  
Artista care a revoluţionat muzica uşoară românească prin cei 58 de ani de carieră artistică, Margareta Pâslaru, este sărbătorită de Muzeul Municipiului Bucureşti (Palatul Şuţu) printr-o expoziţie de afişe.

Intitulată „Lasă-mi, toamnă, pomii verzi/ Uite, ochii mei ţi-i dau“, expoziţia, care prezintă 50 de afişe (donate de artistă) de la cele mai interesante apariţii ale sale în ţară şi străinătate, dar şi de la filme ce i-au marcat pe multiple planuri ascensiunea, a fost vernisată marţi, în prezenţa vedetei. Margareta Pâslaru a oferit autografe, precum şi dedicaţii pe propria sa carte, „Eu şi Timpul“. Potrivit artistei, fiecare dintre cele 50 de afişe prezentate în expoziţie are o poveste şi nu ar putea să spună care ar fi mai frumos sau mai apropiat de inima sa.
W

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog