Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

vineri, 6 noiembrie 2015

Margareta Paslaru a donat colectia sa de afise la Muzeul Municipiului Bucuresti Palatul Sutu

Margareta Paslaru pregateste o expozitie inedita, afise personale donate la Muzeul Municipiului Bucuresti - Palatul Sutu.

Titlul expozitiei poarta numele celui mai longeviv slagar componistic inspirat de versurile poetei Ana Blandiana "LASA-MI, TOAMNA, POMII VERZI"

O confirmare in plus a  multiplelor sale activitati in muzica usoara si populara, in teatru si film.  Margareta Paslaru, autoarea cartii 'Eu si Timpul' publicata la  Editura Curtea Veche va sustine cu aceasta ocazie o sesiune de autografe pentru acei care au lipsit in ziua lansarii.

W

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog