Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

luni, 2 noiembrie 2015

Margareta Paslaru in programul Festivalului National de Teatru

Festivalul National de Teatru
Jurnalul FNT nr.3 / 28.10.2015 /autori: Maria Sarbu si Cristina Enescu / foto Adi Marineci


Jurnalul FNT nr.3 / 28.10.2015 /autori: Maria Sarbu si Cristina Enescu / foto Adi Marineci

"(…) La un stand Margareta Paslaru e inurata de lume. Rasuna cantecul “Lasa-mi toamna, pomii verzi”. De fapt, artista da autografe pe un album mai special: “Actorii canta”, un produs cu 20 de piese pe muzica acestei artiste, realizat pentru a fi vandut, iar banii transferati in conturile Campaniei “Artistii pentru Artisti”, organizata de Uniunea Teatrala din Romania. Piesele musicale sunt interpretate de actorii Emilia Popescu, Matius Manole, Maria Buza, Mihai Bisericanu, Marius Bodochi, Silviu Biris, Mirela Jienescu, Corina Chiriac, Rodica Mandache, Gelu Nitu, Ovidiu Niculescu, Anca sigartau si, desigur, de Margareta Paslaru, care este zilnic in pasaj, intre orele 16:60 so 18:30.

“Imi face o deosebita placereca, de fiecare data cand soseste un metrou, alt val de melomani se indreapta spre acest stand. Ne-a mers foarte bine. Noi avem o cauza majora, vrem sa ajutam, prin UNITER, artistii in varsta, care au problem de sanatate si care s-au retras de pe scena. Iata ce ma mobilizeaza. Publicul este dornic sa obtina un autograf sau sa ne vada pen oi aici. Este o bucurie sa putem lua contactul direct cu asculatorii”, spune Margareta Paslaru.

Este un gest caritabil pe care il poate face oricine. Albumul cu cele 20 de piese costa 20 de lei, adica un leu pe un cantec, cum spunea amfitrionul evenimentului, jurnalistul Pompilius Onofrei. (…)"

W
 

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog