Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 800 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

duminică, 1 noiembrie 2015

Margareta Paslaru - Licitatie caritabila 'Artistii pentru Artisti' ARTMARK


Licitatie - preț de pornire: 80 € Adjudecat: 150 € cartea 'Eu si Timpul' a Margaretei Paslaru publicata la Curtea Veche
* Artmark aplaudă contribuția Festivalului Național de Teatru la deschiderea granițelor artistice, precum și această nouă ediție a licitației caritabile organizată de UNITER pentru a oferi ajutor artiștilor aflați în situații precare... Multumim colectionarilor!

ARTMARK - Licitația Caritabilă "Artiști pentru artiști" #179/2015
Sâmbătă, 31 Octombrie 2015, Ora 12:00
Palatul Cesianu-Racoviță
 
Licitația caritabilă "Artiști pentru artiști" reiterează acțiunea nobilă de anul trecut de a-i aduce în atenția publicului pe actorii care altădată făceau spectatorii să treacă print-o paletă vastă de emoții. Artmark aplaudă contribuția Festivalului Național de Teatru la deschiderea granițelor artistice, precum și această nouă ediție a licitației caritabile organizată de UNITER pentru a oferi ajutor artiștilor aflați în situații precare.
 
W
 

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog