Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

joi, 16 iunie 2011

Margareta, invitata la sarbatorirea a 135 de ani de Cruce Rosie Romana


"135 de ani de Cruce Rosie Romana inseamna şi o traditie neintrerupta in activitatea de voluntariat, care a fost mereu sufletul organizatiei, peste 10.000 de voluntari fiind gata de actiune in Anul International al Voluntariatului – 2011. Proiectul Banca de alimente, adresat persoanelor care nu-si pot asigura hrana de zi cu zi, exista in Romania si datorita voluntarilor. Fii voluntar! Fii Crucea Rosie! Urmareste Gala Crucii Rosii pe 3 iulie, la TVR!"

Un comentariu:

mariadita86 spunea...

doamna.margareta.paslaru.dovedeste.ca.pe.lnga.faptul.ca.poti.ramane.in.memoria.oamenilor.doar.ca.interpret.actor.deosebit.dincolo.de.toate.acestea.sufletul.si.inima.dumneaiei.este.deosebit.de.sensibil.la.tot.ceea.ce.se.mai.poate.face.bun.in.societatea.de.acum.impasibila.multora.care.ar.putea.prin.interes.mai.mult.s.ar.schimba.ceva.de.aceea.o.iubim.si.o.stimam.o.respectam.

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog