Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

vineri, 17 iunie 2011

Margareta si programul pe care l-a initiat "Voluntarii muzicii"La Scoala pentru deficienti de vedere din Bucuresti, a avut loc recitalul de incheiere a primei parti a programului "Voluntarii Muzicii'.


Conceptul initiat de Margareta Paslaru in calitate de Ambasador al Anului European al Voluntariatului 2011 in Romania, s-a conturat cu sprijinul Reprezentantei Comisiei Europene si Chelgate, prin doamna Alina Goaga coordonatoarea programului de educatie muzicala.In aplauzele entuziaste ale elevilor, muzicienii Alexandru Burca (pianist) si Gabriel Stanescu (violonist) impreuna cu alti invitati au interpretat printre altele si lucrari de Wolfgang Amadeus Mozart, Ludwig van Beethoven, Ciprian Porumbescu.

v

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog