Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

sâmbătă, 3 decembrie 2016

Margareta Paslaru invitata in Bulgaria a fost acompaniata de orchestra Stakato

Margareta Paslaru, 7 spectacole in Bulgaria intre 1-7 dec.1968
 
 
1-7 decembrie 1968 Margareta Paslaru este invitata in Bulgaria pentru o serie de spectacole la Sofia, Plovdiv, Varna, Veloco Tarnovo.
Pe afis regasim doi interpreti bulgari – Boris Godjunov si Margarita Dimitrova, castigatoarea trofeului “Orfeul de Aur 1968”. A acompaniat orchestra Stakato condusa de Razvigor Popov. 


Margareta Paslaru a interpretat o parte dintre melodiile prezentate in recitalul aniversar de la Casa Centrala a Armatei in 18, 22, 25 nov. 1968.

Revista Flacara nr. 706/ 07.12.1968: “Recentul recital al Margaretei Paslaru a invederat inca o data ca ne aflam in fata unei artiste implinite, bine dotata cu tot ceea ce exigentele actuale in materie de muzica usoara pretind de la interpreti. Se pare ca acest lucru a devenit cunoscut si peste hotare. Dupa un turneu de 7 zile in Bulgaria, Margareta Paslaru este invitata si la Belgrad unde, - in cadrul festiv al celei de-a 15-a aniversari a televiziunii iugoslave – va aparea intr-o stralucita companie”
     

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog