Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea din 2008 la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la primul disc, m-au emotionat prin "Trofeul Electrecord". Admiratorii veniti din colturile tarii cu brate de flori au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 800 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care au scris pentru timbrul meu vocal, piese din repertoriul international, filme, compozitii proprii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera; 2018 trofeul 'Femei de succes' 60 de ani de activitate; 2019 Femeia anului O viata dedicata scenei. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

joi, 7 iunie 2012

Marin Moraru si Iurie Darie in Piata Timpului

"Steaua Marin Moraru"
(...)
La eveniment au participat numeroşi actori, colegi ai celor omagiaţi, printre aceştia numărându-se Rodica Mandache, Mircea Albulescu, profesorul Ion Toboşaru, Ileana Stana Ionescu, Margareta Pâslaru, Irina Petrescu, Sebastian Papaiani, Elvira Deatcu, Teo Trandafir, Carmen Tănase, Florina Cercel, dar mulţi admiratori ai celor doi actori.

Stelele de pe Aleea Celebrităţilor sunt alese în urma voturilor de pe www.cinemagia.ro, iar rezultatul topului este certificat de board-ul laureaţilor care au intrat deja în walk of fame-ul românesc.

Aleea Celebrităţilor - Walk of Fame, din Piaţa Timpului din Bucureşti este un proiect cultural care găzduieşte stelele celor mai cunoscuţi artişti români din lumea filmului şi a teatrului, în semn de preţuire a valorilor culturale din România. Proiect iniţiat de Teatrul Metropolis şi Cocor, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti, deja celebrul Walk of Fame românesc a fost inaugurat în ianuarie anul acesta. (Agerpres)

Niciun comentariu:

Arhivă blog