Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea din 2008 la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la primul disc, m-au emotionat prin "Trofeul Electrecord". Admiratorii veniti din colturile tarii cu brate de flori au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 800 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care au scris pentru timbrul meu vocal, piese din repertoriul international, filme, compozitii proprii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera; 2018 trofeul 'Femei de succes' 60 de ani de activitate; 2019 Femeia anului O viata dedicata scenei. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

sâmbătă, 9 iunie 2012

Margareta Paslaru va fi invitata la Matinal de Weekend


Ediţiile din 9 şi 10 iunie

Sâmbătă - interviu de excepţie cu Radu Beligan în ediţia dedicată Centenarului Caragiale, duminică - invitata ediţiei - Margareta Pâslaru

Maestrul Radu Beligan va citi în exclusivitate un text scris de Caragiale, în care marele dramaturg dezvăluie sentimentele lui pentru poporul român. Despre rolurile din piesele de teatru şi din film în care Radu Beligan a jucat în cei peste 70 de ani de carieră, veţi afla într-un interviu de excepţie acordat realizatorului Gabriel Basarabescu.
Regizoarea Alice Barb şi actorul George Mihăiţă vor vorbi despre actualitatea pieselor lui Caragiale şi despre montările realizate de-a lungul vremii.
Duminică, 10 iunie, după ora 8, Margareta Pâslaru vă invită să aflaţi amănunte despre viaţa şi despre cariera ei de compozitoare, interpretă şi textieră. De curând a lansat cartea autobiografică “Eu şi timpul”, la împlinirea a peste 50 de ani de carieră muzicală de succes. Margareta Pâslaru va povesti despre oamenii care i-au marcat viaţa, despre acţiunile caritabile la care participă, despre pregătirea unor tineri solişti şi proiectele muzicale în care este implicată. O artistă complexă, iubită de publicul de toate vârstele, un om care trăieşte prin şi pentru muzică!

Sursa: Radio Romania Actualitati

Arhivă blog