Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

vineri, 22 iunie 2012

"Diamant fermecat" muzica Margareta Paslaru - premiu la Slagare in devenire Iunie 1981


Despre "Diamant fermecat" compozitia Margaretei Paslaru - text Eugen Rotaru - piesa lansata  in Iunie 1981, s-a scris in Almanah Scanteia Tineretului '82 . Grupajul alaturat, Muzica usoara '81 - SLAGARE IN DEVENIRE a fost semnat de Octavian si Florin-Silviu Ursulescu . Citat:
(...) premiile obtinute, au impus definitiv in circuitul genului numele unor tineri compozitori cum ar fi Mircea Romcescu, Ionel Tudor (colegi in formatia Academica, adversari in concurs !) Ionel Bratu Voicescu (fostul baterist al grupului Sincron), Margareta Paslaru (care, aici, a obtinut primul sau premiu in calitate de compozitoare !)

W

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog