Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

miercuri, 27 iunie 2012

Margareta Paslaru a fost invitata la Gala Premiilor VIP


Revista VIP organizeaza o noua editie a Galei Premiilor VIP!
Din data: 26 Iunie 2012 ora : 12:29:35
In aceasta seara, incepand cu ora 19:30, Ambasad’Or Events&Leisure va fi gazda unei noi editii a Galei Premiilor VIP, un eveniment organizat ca semn de recunostinta in fata celor mai de seama personalitati ale momentului.
Suntem bucurosi sa avem alaturi de noi la Gala Premiilor VIP nume precum: Ministrul Sanatatii, doctorul Vasile Cepoi, Prof. dr. Laureniu Popescu, Margareta Paslaru, Tora Vasilescu, Andreea Marin Banica, George Pistereanu, George Buhnici, Raluca van Staden, Ruxandra Dragomir, Gabriel Cotabita, Andreea Banica, Laurentiu Duta, Animal X, precum si multi altii.

Evenimentul va avea loc la Ambasad’Or Events & Leisure, strada Drumul Odaii, nr. 34-36, Baneasa / Otopeni, Bucuresti.

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog