Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Mihaela - Desene animate romanesti


SURSA: Din copilarie

M-am gandit sa va aduc aminte de niste desene pentru ziua asta…vechile desene animate romanesti cu Mihaela,creatia caricaturistului Nell Cobar.

Mihaela e o fetita blonda cu fundite în par,trece prin tot felul de situatii.Desenele cu Mihaela au fost difuzate intre anii 1970-1980.

Spre deosebire de alte desene animate din acea vreme, aventurile eroinei cu fundite erau difuzate în cadrul1001 de seri (rubrica initiata chiar de Nell Cobar) zilnic, la ora 19:20, dupa care urma Telejurnalul.

Mihaela nu avea voce ca alti eroi de desene animate, deoarece serialul trebuia vandut în strainatate, iar datorită vocilor, dublajul complica lucrurile. Muzica a fost compusa de Margareta Paslaru.

La începutul anilor '80 programul de la televizor a fost scurtat drastic, stergandu-se si cele

read more

December 1st, 2010

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog