Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

duminică, 9 ianuarie 2011

Compozitii proprii tiparitePentru acei care doresc sa-si extinda repertoriul, s-au tiparit o parte din compozitii (voce-pian) primul caiet "Margareta Paslaru si creatiile sale". Ambele, caietul si CD-ul aniversar "50 de ani de la primul disc" Lasa-mi, toamna, pomii verzi, s-au pus in vanzare la Magazinul MUZICA din Calea Victoriei.

Alaturi de slagarele "Diamant fermecat", "Timpul", " "Daca ai ghici", " Eu si Timpul", "Ce bine-ar fi", veti recunoaste si piesele "Tigara", "Alergatori de cursa lunga", "Tare-am fost", "Toate, toate trec", " Flacari", rugaciunea "Tatal nostru"...alaturi de noi inregistrari precum "Tigara", "Fericirea mult visata", Iubindu-te", " "Era o fantana"

Pe masura ce voi finisa piesele in lucru, vor fi afisate in aceasta pagina.

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog