Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

miercuri, 11 septembrie 2013

Margareta Paslaru va asteapta la Disney English, povesti inregistrate pe CD audio

Vineri și sâmbată, 13 și 14 septembrie, începând cu ora 11:30, Editura Litera și METRO Cash & Carry România vă invită la lansarea Disney English, o colecție de povești clasice însoțite de CD audio, în lectura Margaretei Pâslaru. Evenimentele vor avea loc în magazinele METRO Berceni (13 septembrie) și METRO Militari (14 septembrie), în zona de carte a acestora. Ambele evenimente sunt acțiuni din campania ”Pregătește-te de școală”, organizată de METRO Cash & Carry România.

La eveniment, invitat de onoare va fi Margareta Pâslaru, îndrăgita actriță care a dat glas minunatelor personaje jucând rolul povestitorului. De asemenea, și Oana Sîrbu va intra alături de noi în lumea copilăriei și ne va vorbi despre importanța cărților pentru copii.
Evenimentele vor fi interactive: copiii sunt invitați să se joace și să citească, să asculte fragmente din povești în lectura Margaretei Pâslaru, să participe la concursuri și să obțină autografe. Vă invităm, așadar, la joc, copii, părinți și bunici, dar și pe toți cei care își doresc să intre în minunata lume a copilăriei!

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog