Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 800 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

luni, 16 septembrie 2013

Luminita Gheorghiu, Margareta Paslaru si Nae Caramfil vor fi sarbatoriti


http://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/margareta-paslaru-nae-caranfil-1_523433b3c7b855ff56806b70/index.html

Luminiţa Gheorghiu, Margareta Pâslaru şi Nae Caranfil vor fi sărbătoriţi la cea de-a patra ediţie a Nopţii Albe a Filmului Românesc, un eveniment care se va desfăşura în seara de 20 septembrie, potrivit unui comunicat de presă.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/luminita-gheorghiu-margareta-paslaru-si-nae-caranfil-celebrati-la-noaptea-alba-a-filmului-romanesc_1269607.html#ixzz2f2KD4wtq
Follow us: @realitatea on Twitter

(...)Un omagiu îi este adus legendei vii a muzicii uşoare româneşti Margareta Pâslaru, care a împlinit în acest an 70 de ani. Cântăreaţă, compozitoare şi textieră română de muzică uşoară-pop, folclor, actriţă de teatru şi film, realizatoare TV şi radio, Margareta Pâslaru este o personalitate complexă a culturii româneşti, vocea inconfundabilă şi farmecul său propulsând-o în rândul celor mai îndrăgiţi artişti.

În film, unul dintre cele mai importante roluri din cariera sa este cel din "Un film cu o fată fermecătoare", în regia lui Lucian Bratu. Interpretarea ei plină de naturaleţe va putea fi admirată la proiecţia specială din cadrul Nopţii Albe, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român, de la ora 21.00.

W

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog