Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 800 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

marți, 24 septembrie 2013

Margareta Paslaru - donati pentru victimele inundatiilor din Galati

3 000 LEI

Ne ajuta sa cumparam 5 aragazuri pentru ca familiile afectate sa isi gateasca hrana calda, sa incalzeasca lapte pentru bebelusi si ceai pentru batrani.

2 000 lei

Ne ajuta sa cumparam 10 calorifere pentru a incalzi locuintele modulare din metal in care familiile vor trai in aceasta iarna.

2 500 lei

Ne ajuta sa cumparam 30 de pachete de alimente greu perisabile pentru a le distribui celor ce nu isi pot asigura hrana, in timp ce isi

Victimele inundatiilor din Galati au nevoie de tine!

 In acest moment, in Galati, 6 901 de oameni au fost evacuati din casele lor din cauza inundatiilor fulger care au afectat localitatile lor.  Peste 1 700 de case au fost complet distruse sau grav afectate de apele involburate.

Voluntarii Crucii Rosii Romane distribuie alimente, apa si contribuie la confortul oamenilor oferindu-le paturi, lenjerii de pat si pachete cu produse igienice, dar este nevoie de ajutor pe termen mediu si lung.

Doneaza cat iti poti permite astazi!

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog