Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

duminică, 12 mai 2013

Margareta Paslaru, decorata de Casa Regala a Romaniei

Cantareata Margareta Paslaru a primit astazi Ordinul Coroana Romaniei in grad de Cavaler din partea Regelui Mihai I, intr-o ceremonie care a avut loc la Castelul Peles, potrivit Mediafax. Alaturi de Margareta Paslaru, mai multe personalitati din Romania au fost decorate duminica la Castelul Peles, decoratiile fiind inmanate de principesa mostenitoare Margareta, in numele Regelui Mihai I.
http://www.bzi.ro/margareta-paslaru-decorata-de-casa-regala-a-romaniei-364279
Potrivit site-ului oficial al Casei Regale, Ordinul Coroana Romaniei - reinfiintat de Regele Mihai pe 30 decembrie 2011 - a fost instituit de Regele Carol I in 1881, cu prilejul proclamarii Regatului Romaniei, pentru a recompensa serviciile aduse statului.
In prezent, el recompenseaza meritele cetatenilor romani si straini care contribuie substantial la dezvoltarea si consolidarea Romaniei, prin actiuni publice sau prin excelenta in profesie, pentru fapte puse in slujba statului si a natiunii.

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog