Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

marți, 7 mai 2013

Bustul 'Margareta' realizat de sculptorul Corneliu Medrea se afla la Palatul Sutu - Muzeul Municipiului Bucuresti

 Margareta Paslaru a fost rugata sa pozele in atelierul sculptorului Corneliu Medrea la varsta de 19 ani . Fiind inspirat de glasul tinerei cantarete si de expresivitatea trasaturilor sale, artistul impreuna cu sotia sa, a  fotografiat bustul pentru a fi inclus in albumul lor.

Lucrarea face parte din colectia sculptorului si in prezent se afla la Palatul Sutu - Muzeul Municipiului Bucuresti.

Editura Curtea Veche a organizat in 2012 o reusita  lansare a volumului 'Eu si Timpul' scris de Margareta Paslaru,  tot la Palatul Sutu, unde a fost apreciata o  expozitie cu portrete de familie, in ulei.

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog