Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

sâmbătă, 11 mai 2013

Irina Pacurariu alaturi de Raed Arafat, Margareta Paslaru si alti ambasadori ai voluntariatului in Romania

Irina Pacurariu (realizator TVR) a devenit cel de-al optulea ambasador al voluntariatului desemnat de Federatia VOLUM – Federatia Organizatiilor care Sprijina Dezvoltarea Voluntariatului in Romania, alaturi de Raed Arafat, Margareta Paslaru, Calin Goia, Marius Manole, Valeria Racila Van Groningen, Zoli Toth si Damian Draghici.
*
(...)
Irina Pacurariu a fost prezentator al Galei Nationale a Voluntarilor editia 2011 alaturi de Mihai Sturzu (HI-Q), si al editiei din 2012 impreuna cu Dragos Dehelean (CEO responsabilitatesociala.ro), competitie organizata de Federatia VOLUM. Federatia VOLUM sprijina dezvoltarea voluntariatului in Romania si are in prezent 48 de organizatii membre la nivel national. Infiintata in 2010, federatia are rol de asociatie umbrela in domeniul voluntariatului, facilitand dialogul si actiunea comuna a tuturor factorilor interesati de miscarea de voluntariat din Romania. Federatia VOLUM este organizatia initiatoare a principalului eveniment national de recunoastere a meritelor voluntarilor din Romania: Gala Nationala a Voluntarilor.
Loredana Bentan

Citeste articolul aici: Irina Pacurariu este noul ambasador al voluntariatului in Romania - Mediaş Info
Follow us: @mediasinforo on Twitter | MediasInfo.ro on Facebook

W

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog