Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

miercuri, 1 mai 2013

Margareta Paslaru - Banca de alimente - Crucea RosieHraneste un vis, o lume fara foame !
Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, Filiala Bistrita-Nasaud, Subfiliala Beclean a desfasurat in perioada 22.04.2013 - 28.04.2013 proiectul Banca de Alimente. Proiectul a fost preluat dupa modelul initiativei doamnei Margareta Paslaru, membru de onoare a Crucii Rosii Romane.
 
Proiect presupune stocarea de alimente neperisabile in depozitele Crucii Rosii Romane prin donatii/sponsorizari si distribuirea acestora catre persoanele vulnerabile.
Sprijiniti de Primaria Orasului Beclean si in colaborare cu magazinele Carrefour Market Bistrita (partener national), West Market, Neira, Pkm Mega Profing, Corex-Unic, Corex-Prima, voluntarii Crucii Rosii Beclean au adunat alimente care pe data de 28.04.2013 au fost distribuite persoanelor vulnerabile, din Orasul Beclean, Comuna Branistea si Satul Agrisul de Jos (comuna Sieu-Odorhei), oferindu-le o mica atentie in pragul Sarbatorilor Pascale.
Voluntarii Crucii Rosii Beclean aduc multumiri persoanelor care au donat cu suflet si din generozitatea lor a adus o bucurie persoanelor vulnerabile !

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog