Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

marți, 1 mai 2012

Margareta Paslaru va fi invitata emisiunii "Club Bucuresti FM cu Tea" 22:15 la miezul noptii

Un nou invitat de gala la "Club Bucuresti FM cu Tea"
Realizati ce inseamna sa ai peste cincizeci de ani de cariera artistica si sa ramai si acum la fel de proaspat in demersul tau creator?
Raspunsul la aceasta intrebare o sa il aflati in cadrul unei intalniri de gala.
Margareta Paslaru, un mit al muzicii usoare romanesti, va fi invitata in studioul Bucuresti FM, miercuri, 2 mai, incepand cu ora 22:15.
La "Club Bucuresti FM cu Tea", pana la miezul noptii, vom rasfoi albumul cu amintiri, repere din istoria muzicii, cinematografiei si teatrului romanesc.
SURSA: 
W

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog