Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

duminică, 13 mai 2012

Margareta Paslaru a dat autografe pe cartea sa, pentru cateva sute de persoane

SURSA: einformatii
Margareta Paslaru a lansat autobiografia intitulata "Eu si timpul" in prezenta apropiatilor si fanilor sai, la Palatul Sutu din Capitala.
In volumul "Eu si Timpul. Viata, vocatie, viziune", aparut la Editura Curtea Veche, Margareta Paslaru a redat cu sensibilitate momente reprezentative din viata si cariera sa. Cartea contine 100 de ilustratii din arhiva personala.
Titlul cartii provine de la emotionanta redescoperire, la 69 de ani, a bustului realizat de Corneliu Medrea, ce o reprezenta pe artista la varsta de 19 ani. Fotografia ce ilustreaza acest moment apare chiar pe coperta cartii.
Margareta Paslaru a cantat melodia "Eu si timpul", alaturi de Calin Grigoriu. Dupa eveniment, cantareata a dat autografe pentru cateva sute de persoane prezente la eveniment.
Printre cei care au participat la lansare s-au aflat: Mariuca, fiica Margaretei Paslaru, actorul Marin Moraru, Cornel Constantiniu, Octavian Ursulescu si Gianina Corondan.
W

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog