Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

duminică, 27 mai 2012

Margareta Paslaru a fost invitata la Palatul Elisabeta impreuna cu muzicienii Festivalului EUROPAfestTinerii muzicieni EUROPAfest la Palatul Elisabeta

16.05.2012     

Marti, 15 mai 2012, Alteta Sa Regala Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta un grup de tineri muzicieni participanti in cadrul Festivalului international de muzica EUROPAfest, ce se desfasoara in Bucuresti in perioada 4-19 mai.

Intalnirea muzicienilor EUROPAfest de la Palatul Elisabeta este o traditie in cadrul festivalului care se afla sub Inaltul Patronaj al Principesei Mostenitoare si Principelui Radu ai Romaniei.

In Sala Regilor, tinerii au sustinut si un mini concert, in cadrul caruia au fost interpretate piese apartinand unor nume sonore din muzica, precum Niccolo Paganini sau Maria Tanase iar domnisoara Merel Vercammen, Olanda, a interpretat la vioara Imnul Regal.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta doamnei Margareta Paslaru si domnului Luigi Gageos, presedinte le Festivalului EUROPAfest iar in incheierea acestuia oaspetii au fost invitati la o receptie in Sufrageria Mare a Palatului unde le-au fost oferite si CD-uri cu Muzica Regelui.


Comunicat de presa: Sursa:
http://www.familiaregala.ro/news/3079/53/Tinerii-muzicieni-EUROPAfest-la-Palatul-Elisabeta/

W

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog