Margareta Paslaru, longevitate creatoare pe multiple planuri: muzica, teatru, film, creatii muzicale, sustinerea tinerelor talente, CD-uri caritabile, actiuni de voluntariat. In 1968 a primit Discul de Aur premiul acordat de Consiliul de Stat pentru Cultura si Arta CSCA si Electrecord. 1969 i s-a inmanat prestigiosul trofeu M.I.D.E.M. (Marché International du Disque et de l'Édition Musicale, pe scena la Cannes - Franta ediția 1967/1968). Este prima solista de muzica usoara din Romania care a primit acest trofeu. In 2008 a fost onorata la Uniunea Compozitorilor pentru 50 de ani de activitate neintrerupta. A initiat in 2009 programul Banca de Alimente - Crucea Rosie. Artista pentru care au scris 65 de compozitori a inregistrat 793 de piese la Radio, TV si pe discuri pana in prezent, inclusiv 111 compozitii proprii declarate la UCMR-ADA. In 2018 au fost sarbatoriti cei 60 de ani creativi la Muzeul Literaturii Romane marcand deceniile 2000. Legendara artista a primit in USA 2002 Premiul Women of Excelence pentru initierea sarbatoririi zilei de 1 Iunie "International Children's Day". In 2016 Uniunea Autorilor si Realizatorilor de Film - UARF i-a oferit Diploma de Excelenta si clacheta "Artist plurivalent". Desemnata Primul Ambasador al Festivalului Tanar Sibiu, artista a primit Diploma "Platina valorii" in 2019. Premiul Academic si Trofeul UCIN pentru întreaga activitate i-au fost inmanate de prof.univ.dr. Laurentiu Damian la Gala Uniunii Cineaștilor 2021.

Margareta Paslaru ''O legenda vie a Romaniei o artista cu totul speciala'' Jurnalul National 2008

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 22 februarie 2012

Margareta Paslaru: "Rafinamentul a dominat la Ciucu Show"


Margareta Paslaru: "Rafinamentul a dominat la Ciucu Show"
- Mireille Popa -
Margareta Paslaru a fost invitata aseara, la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti, la premiera lansarii colectiei L‘Homme Roi 2012, prima colectie de costume barbatesti destinata Barbatului Rege.
Colectia a fost lansata mai intai in Bucuresti si apoi va fi lansata la Monte Carlo, fiind pentru prima data cand Alexandru Ciucu prezinta o colectie in afara tarii.
Dupa prezentarea de la Sala Le Diplomate a Hotelului Athenee Palace Hilton va urma cea de la Monaco, 28 februarie 2012, la Hotel de Paris.
"Detaliile au jucat un rol important, incepand cu tunsoarea impecabila a tinerilor, jacheta cu doua slituri si revere passepoil, manseta pantalonilor, si pantofii din piele intoarsa au creat un ansamblu de mare rafinament coloristic. Tinerii profesionisti au prezentat noile creatii, totul respira bun gust, pecetea aristocratului...", spune Margareta Paslaru despre noua colectie semnata Alexandru Ciucu.
Printre invitati, s-au aflat si: Margareta Paslaru, Mihai Albu, Oana Roman, Anamaria Prodan, Irinel Columbeanu, Tania Budi, Marian Ionescu de la Directia 5, Nicolae Voiculet, Amalia Nastase, Mihaela Drafta si Dana Savuica.
"Alexandru Ciucu este un aristocrat al modei. Tinerii au prezentat impecabil noile creatii, totul respira bun gust, pecetea aristocratului", spune Margareta Paslaru despre noua colectie semnata Alexandru Ciucu

Niciun comentariu:

Arhivă blog