Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

miercuri, 22 februarie 2012

Margareta Paslaru: "Rafinamentul a dominat la Ciucu Show"


Margareta Paslaru: "Rafinamentul a dominat la Ciucu Show"
- Mireille Popa -
Margareta Paslaru a fost invitata aseara, la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti, la premiera lansarii colectiei L‘Homme Roi 2012, prima colectie de costume barbatesti destinata Barbatului Rege.
Colectia a fost lansata mai intai in Bucuresti si apoi va fi lansata la Monte Carlo, fiind pentru prima data cand Alexandru Ciucu prezinta o colectie in afara tarii.
Dupa prezentarea de la Sala Le Diplomate a Hotelului Athenee Palace Hilton va urma cea de la Monaco, 28 februarie 2012, la Hotel de Paris.
"Detaliile au jucat un rol important, incepand cu tunsoarea impecabila a tinerilor, jacheta cu doua slituri si revere passepoil, manseta pantalonilor, si pantofii din piele intoarsa au creat un ansamblu de mare rafinament coloristic. Tinerii profesionisti au prezentat noile creatii, totul respira bun gust, pecetea aristocratului...", spune Margareta Paslaru despre noua colectie semnata Alexandru Ciucu.
Printre invitati, s-au aflat si: Margareta Paslaru, Mihai Albu, Oana Roman, Anamaria Prodan, Irinel Columbeanu, Tania Budi, Marian Ionescu de la Directia 5, Nicolae Voiculet, Amalia Nastase, Mihaela Drafta si Dana Savuica.
"Alexandru Ciucu este un aristocrat al modei. Tinerii au prezentat impecabil noile creatii, totul respira bun gust, pecetea aristocratului", spune Margareta Paslaru despre noua colectie semnata Alexandru Ciucu

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog