Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

luni, 20 februarie 2012

Margareta Paslaru, invitata creatorului Alexandru Ciucu la prezentarea colectiei "L'Homme Roi" 2012


Margareta Paslaru este invita la premiera lansarii colectiei L'Homme Roi 2012, prima colectie de costume barbatesti destinata Barbatului Rege. Colectia va fi lansata mai intai in Bucuresti si apoi la Monte Carlo, fiind pentru prima data cand Alexandru Ciucu prezinta o colectie in afara tarii.
Evenimentul din Bucuresti va avea loc Marti 21 februarie 2012, ora 19.30 la Sala Le Diplomate a Hotelului Athenee Palace Hilton iar cel din Monaco va fi pe 28 februarie 2012 la Hotel de Paris.

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog