Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

joi, 16 februarie 2012

Margareta Paslaru - campania Crucii Rosii pentru oamenii izolati de zapezi

Sursa: MEDIAFAX (fragment)
Astazi, 16 februarie a.c., un camion cu 7 tone de alimente a fost directionat catre zonele izolate din Buzau - satul Pogoanele si Vrancea - comuna Gugesti, satele Beci si Oreavu.
----------------------------------
Un alt transport cu 5 700 de kg de alimente, 1 600 litri de apa si trei camioane de lemne au plecat ieri, 15 februerie, de la filiala de Cruce Rosie Hunedoara spre satele inzapezite din Calarasi.
------------------------------------------------
Filiala de Cruce Rosie Iasi a trimis 3 000 kg de alimente cu masinile Ministerului Apararii Nationale, in Buzau si Vrancea. De asemenea, filiala de Cruce Rosie Arad a directionat 3784 de kg de alimente in judetul Buzau.
-------------------------------------------------
Pâna in prezent, peste 37 de tone de alimente au fost directionate de Cruce Rosie Romana prin filialele judetene in zonele afectate din Buzau, Vrancea, Ialomita, Calarasi, Dambovita Giurgiu si Tulcea. Incepand de joi, in Bucuresti, donatii de alimente greu perisabile se pot face si la Sediul Central al Crucii Rosii Romane din str. Biserica Amzei nr. 29, sector1, intre orele 08.30 - 19.00.
w

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog