Margareta Paslaru, longevitate creatoare pe multiple planuri: muzica, teatru, film, creatii muzicale, sustinerea tinerelor talente, CD-uri caritabile, actiuni de voluntariat. In 1968 a primit Discul de Aur premiul acordat de Consiliul de Stat pentru Cultura si Arta CSCA si Electrecord. 1969 i s-a inmanat prestigiosul trofeu M.I.D.E.M. (Marché International du Disque et de l'Édition Musicale, pe scena la Cannes - Franta ediția 1967/1968). Este prima solista de muzica usoara din Romania care a primit acest trofeu. In 2008 a fost onorata la Uniunea Compozitorilor pentru 50 de ani de activitate neintrerupta. A initiat in 2009 programul Banca de Alimente - Crucea Rosie. Artista pentru care au scris 65 de compozitori a inregistrat 793 de piese la Radio, TV si pe discuri pana in prezent, inclusiv 111 compozitii proprii declarate la UCMR-ADA. In 2018 au fost sarbatoriti cei 60 de ani creativi la Muzeul Literaturii Romane marcand deceniile 2000. Legendara artista a primit in USA 2002 Premiul Women of Excelence pentru initierea sarbatoririi zilei de 1 Iunie "International Children's Day". In 2016 Uniunea Autorilor si Realizatorilor de Film - UARF i-a oferit Diploma de Excelenta si clacheta "Artist plurivalent". Desemnata Primul Ambasador al Festivalului Tanar Sibiu, artista a primit Diploma "Platina valorii" in 2019. Premiul Academic si Trofeul UCIN pentru întreaga activitate i-au fost inmanate de prof.univ.dr. Laurentiu Damian la Gala Uniunii Cineaștilor 2021.

Margareta Paslaru ''O legenda vie a Romaniei o artista cu totul speciala'' Jurnalul National 2008

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 17 februarie 2012

Margareta Paslaru, invitata la 'Agentul VIP' Cristi Brancu, orele 21:00

Comunicat de presă


INTERVENTIILE CRUCII ROSII ROMANE
PENTRU SPRIJINIREA
PERSOANELOR IZOLATE DE ZAPADA


Bucureşti, 17.02.2012: Crucea Rosie Romana acorda, in permanenta, ajutor persoanelor afectate de caderile masive de zapada.

Astazi, 17.02. 2012 Un camion cu 2 tone de alimente greu perisabile a
fost directionat prin intermediul unui camion al Antena 2 in satul Dumbraveni
din judetul Vrancea.

In aceasta seara, 1 tone de faina va fi dorectionata catre satele
Gonesti, Pacuri, Negosim din comuna Canesti, judetul Buzau. Alimentele sunt
duse in aceste sate in care pana acum nu a mai intrat nimeni, de catre membrii
clubului Off Road Adventure.

Un camion cu 5 tone de alimente si apa a lecat astazi si de la filiala
de Cruce Rosie Nemat care s-a indreptat catre satele din Vrancea.

Ieri, 16 februarie a.c., un camion cu 7 tone de alimente a fost directionat catre zonele izolate din Buzau - satul Pogoanele si Vrancea – comuna Gugesti, satele Beci si Oreavu.

Tot ieri, un camion cu 7 tone de faina a fost trimis persoanelor nevoiase din judejul
Ialomita si Calarasi, ca urmare a unei donatii facute de Uniunea
Transportatorilor Rutieri din Romania.

Un alt transport cu 5 700 de kg de alimente, 1 600 litri de apa si trei camioane de lemne au plecat ieri, 15 februarie, de la filiala de Cruce Rosie Hunedoara spre satele inzapezite din Calarasi.

Niciun comentariu:

Arhivă blog