Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

duminică, 17 aprilie 2011

Invitata la Radio "Maraton de duminica"


Anul acesta, de ziua de nume, cantareata Margareta Paslaru este invitata emisiunii radiofonice "Maraton de duminica". "Ce imi doresc? Sa putem stopa violenta, chinuirea animalelor, cruzimea fata de copii, femei si batrani", mai spune Margareta Paslaru, urandu-le celor care poarta nume de flori "multi ani fructuosi si energii vibrante".

Florin Grozea de la trupa Hi-Q a spus ca isi va petrece onomastica in familie. "Nu o sa fac ceva spectaculos, o sa petrec Floriile in familie. Sigur, avem si concerte weekend-ul asta, la Targoviste si Ploiesti", a declarat pentru MEDIAFAX Florin Grozea. El a mai spus ca are o singura dorinta mare de ziua lui de nume: "Mi-as dori sa nu mai ninga si sa vina caldura".

MEDIAFAX
http://portal.radioiasi.ro/cum-isi-petrec-vedetele-autohtone-cu-nume-de-flori-onomastica-a74168.html
Actorul Florin Piersic va fi pe scena, cantareata Margareta Paslaru se va afla la Radio, iar alte celebritati cu nume de flori isi vor sarbatori onomastica, duminica, acasa, cu familia, sperand ca vremea va fi indeajuns de frumoasa pentru a petrece o zi de primavara linistita.
(...) Si cantareata Margareta Paslaru a povestit pentru MEDIAFAX cum a petrecut de Florii de-a lungul timpului. De la bucuriile simple pana la cadouri precum doi ieduti, serbarea zilei de nume a avut mereu farmec pentru artista. "In copilarie, fiind o perioada de lipsuri, atat eu, cat si varul meu Florin ne bucuram de clatitele bunicii umplute cu dulceata de visine; erau rodul pomilor din gradina", spune aceasta. "In familia noastra nu se «petrecea». Intorsi de la slujba religioasa, spre seara ne adunam in jurul pianului", isi mai aminteste artista.

In tinerete, aceasta isi sarbatorea ziua pe scena. "Admiratorii ma rasfatau cu buchete de flori si bibelouri. Nu pot uita o intamplare de la Deva, unde, pe langa tortul cu lumanarele oferit de formatia Savoy, un fan mi-a daruit pe scena doi ieduti care cantau «be-he-he»", spune Margareta Paslaru. Soarta a fost insa blanda cu animalutele primite cadou: "Ajunsi in Bucuresti cu vagonul de dormit, i-am dat cuiva sa-i creasca. Nu as fi acceptat sa fie sacrificati, au adus bucurie ani la rand unor copii din Berceni". Anul acesta, de ziua de nume, cantareata este invitata emisiunii radiofonice "Maraton de duminica". "Ce imi doresc? Sa putem stopa violenta, chinuirea animalelor, cruzimea fata de copii, femei si batrani", mai spune Margareta Paslaru, urandu-le celor care poarta nume de flori "multi ani fructuosi si energii vibrante".

***


Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog