Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

vineri, 29 aprilie 2011

Invitata la Adunarea Generala a Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania

In cadrul lucrarilor reuniunii ordinare a Adunarii Generale a SNCRR, au luat cuvantul D-na Mihaela Geoana-Presedinte SNCRR, Dr. Valentin Peev - Vice Presedinte al Crucii Rosii Bulgare, D-na Lourdes Perez - reprezentant FISHCR, Excelenta Sa, D-nul Oystein Hovdkinn - Ambasadorul Norvegiei in Romania, reprezentanti din intreaga tara.

Margareta Paslaru, Voluntar de onoare al Crucii Rosii Romane a prezentat tema muzicala "FII VOLUNTAR !"pe care a compus-o in calitate de Ambasador al Anului European al Voluntariatului 2011 in Romania.

Toate actiunile Crucii Rosii Romane se desfasoara permanent cu respectarea celor sapte Principii Fundamentale:
UMANITATE

IMPARTIALITATE

NEUTRALITATE

INDEPENDENTA

VOLUNTARIAT

UNITATE

UNIVERSALITATE

***-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Cheia fericirii,
e dragostea de oameni
de bine si frumos
Cheia fericirii
e dragostea curata
ce-o dai fara sa ceri
nimic in locul ei"

(Margareta Paslaru - muzica si text 1967)

***

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog